SINT-SYLVESTER MENU

Franciacorta Borgo Supremo

Sint-jacobsnoot – butternutsaus
mousse van gerookte rivierpaling

Vitello – ganzenlevercrème

Orecchiette – zalf van porei – wintertruffel

Tarbot – dragon-mosterdsaus

puree van bloemkool – brunoise van

knolselder – shiitake – grijze garnalen

Filet pur van Holstein – tijmsaus – rijstkroketje – wintergarnituur

Sint-Sylvester dessert

Dit menu wordt u geserveerd op dinsdag 31 december 2019 om 20.00 uur stipt.

Prijs van 105,00 euro p.p.

Met aangepaste wijnen 145,00 euro p.p.

Het team van Ristorante Arlecchino wenst u en uw familie alvast

een vreugdevol, geslaagd, lekker en vooral gezond 2020 toe.

Reservatie aanbevolen info@arlecchino.be of telefonisch 011/22.76.16

Een mooie bekroning

De Franstalige krant Le Soir vermeldt ons als één van de zes beste Italiaanse restaurants in België.

LEES MEER


Graag tot binnenkort, het Arlecchino-team.

You have Successfully Subscribed!