DE KAART

Insalate

Salades

Al pomodoro

Mozzarella, tomaten, olijven en olijfolie
12,50

Veneta

Met belegen geitenkaas, appels en frambozenvinaigrette
11,00

Notensalade

Rucola met parmigiano en parmaham
15,00

Antipasti freddi

koude voorgerechten

Prosciutto di Parma con melone

Parmaham met meloen
19,00

Antipasto all’ Italiana

Italiaans voorgerecht (enkel per tafel – prijs p.p.)
19,00

Carpaccio di filetto di manzo

Carpaccio van rundfilet
17,00

Carpaccio di salmone marinato con una vinaigrette al miele

Carpaccio van gemarineerde zalm met een honingvinaigrette
17,00

Bresaola della Valtellina

Gedroogd vlees uit de Valtellina
15,00

Antipasti caldi

warme voorgerechten

Scampi alla griglia con insalatina

Gegrilde scampi’s met een knapperig slaatje
19,00

Scampi al pomodoro e aglio

Scampi’s met een tomaten looksaus
19,00

Bruschetta all’ Italiana con fior di latte e funghi di pioppo

Bruschetta met mozzarella en oesterzwammen
13,00

Zuppe

soepen

Crema di pomodoro

Tomaten roomsoep
8,50

Minestrone all’ Italiana

Italiaanse groentesoep
9,50

Stracciatella

Bouillon met ei vlokjes
8,50

Brodino del giardiniere

Hoveniersbouillon
8,50

Risotto

rijstbereidingen

Risotto al pesce fresco

Rijst met verse vissoorten
23,00

Risotto ai funghi freschi

Rijst met verse champignons
19,00

Le paste fresche

verse deegwaren

Paglia e fieno “Arlecchino”

Al sinds 1982 onze huisspecialiteit!
Lintvormige deegwaren, geel en groen, met fijn gesneden groenten en een roomsaus

17,00

Cannelloni farciti con la ricotta fresca e spinaci

Deegrolletjes gevuld met verse ‘ ricotta’ en spinazie
17,00

Stracci di mare con pesce fresco e scampi affumicati

Lasagneblaadjes met verse vissoorten en huisgerookte scampi’s (min. 2 pers. – prijs p.p)
25,00

Ravioli Piacentini con funghi shiitaké e crema di tartufi

Deegkussentjes gevuld met ricotta in een truffelsaus met shiitaké en Parmaham reepjes
23,00

Crespelle farcite con fontina, bresaola della Valtellina e funghi con un sughetto a base di parmigiano, pomodori e pesto genovese

Crêpes gevuld met fontina, bresaola en champignons in een saus op basis van parmigiano met tomaat en pesto genovese
17,00

Tagliatelle al pesto genovese con patate e scampi

Noedels met aardappeltjes en scampi’s in een pestosaus
21,00

Le altre paste

deegwaren

Le penne all’ arrabbiata

Penne met een pikante tomatensaus
15,00

Spaghetti con pesce fresco in cartoccio

Spaghetti met verse vissoorten ‘en papillot’
23,00

Le carni

vleesgerechten
Il nostro chef Mario si prende cura dei contorni
Onze chef Mario zorgt steeds voor een bijpassende garnituur

Costata di Angusbeef Irlandese

Tussenribstuk van Iers Angusbeef
Al senape
mosterdsaus
35,00
Un sughetto al tartufo con funghi di pioppo
truffelsaus met oesterzwammen
37,00
Burro al gorgonzola e Saporoso (Balsamico)
gorgonzolaboter en Saporoso (Balsamico)
35,00

Filetto di Angusbeef Irlandese

Ossenhaas van Iers Angusbeef
Al senape
mosterdsaus
37,00
Un sughetto al tartufo con funghi di pioppo
truffelsaus met oesterzwammen
39,00
Burro al gorgonzola e Saporoso (Balsamico)
gorgonzolaboter en Saporoso (Balsamico)
37,00

Ossobuco alla maniera dello chef Mario

Kalfsschenkel op de wijze van onze chef Mario
29,00

Filetto d’agnello ‘al pesto genovese’

Lamsfilet met pestosaus
35,00
Bakwijzen:

Bleu: bijna rauw, maar warm in de kern
Saignant: bloedrood
À point of medium: het vlees heeft een roze kleur
Bien cuit: doorbakken

Dolci

nagerechten

Frutta fresca con gelato alla vaniglia

Vers fruit met vanille-ijs
12,00

Dama bianca al cioccolato caldo

Vanille-ijs met warme chocolade
9,00

Assortimento di sorbetti

Assortiment van sorbets
9,00

Assortimento di dolci

Assortiment van dessert
12,00

Zuppa ‘Arlecchino’

Gateau gedrenkt in zachte likeuren gevuld met vanille en chocolade
10,00

Schiuma al cioccolato fondente

Chocoladeschuim
9,00

Tiramisù della casa con crema Inglese

Huisgemaakte tiramisù met crème Anglaise
9,00

Zabaglione al marsala con gelato

Sabayon met marsala en vanille-ijs (min. 2 personen – prijs p.p.)
12,00

Formaggi

kazen
Denominazione d’ Origine Protetta D.O.P.

Presentati con frutta e noci.
Geserveerd met fruit en noten.

Bel Paese

zachte en delicate kaas van koemelk uit Lombardije
9,00

Gorgonzola

blauwschimmel kaas uit Lombardije
9,00

Taleggio

zachte kaas van koemelk uit Lombardije
9,00

Pecorino Romano

harde kaas van schapenmelk uit Lazio
9,00

Grana Padano

koemelk met een rijpingsproces van ongeveer 2 jaar
9,00

Misto di formaggi

mix van kazen
12,50

Le nostre pizze

pizza’s
Con il pomodoro, la mozzarella e l’origano

Margherita

kaaspizza
10,00

Prosciutto

met kaas en hesp
11,00

Napoletana

met kaas en ansjovis
11,00

Boscaiola

met verse champignons
12,00

4 Stagioni

kaas, hesp, verse champignons en artisjokken
12,00

Capricciosa

kaas, kappers, ansjovis, verse champignons, hesp
13,00

Calzone a sorpresa

dichtgevouwen verrassingspizza
15,00

Fantasia

kaas, tonijn en vers gesneden ajuin
14,00

Arlecchino

alles wat lekker is
14,00

Agli scampi

kaas, scampi’s, olijven, reepjes spek en look
21,00

Ai 4 formaggi

mozzarella, gorgonzola, bel paese, taleggio
14,00

Al salame

salame milano –zacht-, salame mugnano – pikant
13,00

Al prosciutto di Parma

parmaham, kappers en verse champignons
19,00

Alla rucola

met notensla, parmaham en parmigianovlokjes
19,00

Alle patate

met aardappelen en kaas
11,00

Desiderio

naar eigen wens
??