DE KAART

Insalate

Salades

Al pomodoro

Mozzarella, tomaten, olijven en olijfolie

12,50

Veneta

Met belegen geitenkaas, appels en frambozenvinaigrette

11,00

Antipasti freddi

koude voorgerechten

Prosciutto di Parma con melone

Parmaham met meloen

19,00

Antipasto all’ Italiana

Italiaans voorgerecht (enkel per tafel – prijs p.p.)

19,00

Carpaccio di filetto di manzo

Carpaccio van rundfilet

17,00

Carpaccio di salmone marinato con una vinaigrette al miele

Carpaccio van gemarineerde zalm met een honingvinaigrette

17,00

Vitello tonnato

Carpaccio van kalf met tonijnsaus

17,00

Antipasti caldi

warme voorgerechten

Scampi alla griglia con insalatina

Gegrilde scampi’s met een knapperig slaatje

19,00

Scampi al pomodoro e aglio

Scampi’s met een tomaten looksaus

19,00

Bruschetta all’ Italiana con fior di latte e funghi di pioppo

Bruschetta met mozzarella en oesterzwammen

13,00

Zuppe

soepen

Crema di pomodoro

Tomaten roomsoep

8,50

Minestrone all’ Italiana

Italiaanse groentesoep

9,50

Brodino del giardiniere

Hoveniersbouillon

8,50

Risotto

rijstbereidingen

Risotto al pesce fresco

Rijst met verse vissoorten

23,00

Risotto ai funghi freschi

Rijst met verse champignons

19,00

Le paste fresche

verse deegwaren

Paglia e fieno “Arlecchino”

Al sinds 1982 onze huisspecialiteit!
Lintvormige deegwaren, geel en groen, met fijn gesneden groenten en een roomsaus

17,00

Cannelloni farciti con la ricotta fresca e spinaci

Deegrolletjes gevuld met verse ‘ricotta’ en spinazie

17,00

Stracci di mare con pesce fresco e scampi affumicati

Lasagneblaadjes met verse vissoorten en huisgerookte scampi’s (min. 2 pers. – prijs p.p)
Creatie van onze chef Mario

25,00

Ravioli Piacentini con funghi shiitaké e crema di tartufi

Deegkussentjes gevuld met ricotta in een truffelsaus met shiitaké en Parmaham reepjes

23,00

Crespelle farcite con fontina, bresaola della Valtellina e funghi con un sughetto a base di parmigiano, pomodori e pesto genovese

Crêpes gevuld met fontina, bresaola en champignons in een saus op basis van parmigiano met tomaat en pesto genovese

17,00

Tagliatelle al pesto genovese con patate e scampi

Noedels met aardappeltjes en scampi’s in een pestosaus

21,00

Le altre paste

deegwaren

Le penne all’ arrabbiata

Penne met een pikante tomatensaus

15,00

Spaghetti con pesce fresco in cartoccio

Spaghetti met verse vissoorten ‘en papillot’

23,00

Le carni

vleesgerechten

Il nostro chef Mario si prende cura dei contorni

Onze chef Mario zorgt steeds voor een bijpassende garnituur

Costata di Angusbeef Irlandese

Tussenribstuk van Iers Angusbeef

Al senape

mosterdsaus

37,00

Un sughetto al tartufo con funghi di pioppo

truffelsaus met oesterzwammen

39,00

Burro al gorgonzola e Saporoso (Balsamico)

gorgonzolaboter en Saporoso (Balsamico)

37,00

Filetto di Angusbeef Irlandese

Ossenhaas van Iers Angusbeef

Al senape

mosterdsaus

39,00

Un sughetto al tartufo con funghi di pioppo

truffelsaus met oesterzwammen

42,00

Burro al gorgonzola e Saporoso (Balsamico)

gorgonzolaboter en Saporoso (Balsamico)

39,00

Ossobuco alla maniera dello chef Mario

Kalfsschenkel op de wijze van onze chef Mario

29,00

Bakwijzen:

Bleu: bijna rauw, maar warm in de kern
Saignant: bloedrood
À point of medium: het vlees heeft een roze kleur
Bien cuit: doorbakken

Dolci

nagerechten

Frutta fresca con gelato alla vaniglia

Vers fruit met vanille-ijs

12,00

Dama bianca al cioccolato caldo

Vanille-ijs met warme chocolade

9,00

Assortimento di sorbetti

Assortiment van sorbets

9,00

Schiuma al cioccolato fondente

Chocoladeschuim

9,00

Tiramisù della casa con crema Inglese

Huisgemaakte tiramisù met crème Anglaise

9,00

Zabaglione al marsala con gelato

Sabayon met marsala en vanille-ijs (min. 2 personen – prijs p.p.)

12,00

Formaggi

kazen

Denominazione d’ Origine Protetta D.O.P.

Presentati con frutta e noci.
Geserveerd met fruit en noten.

Bel Paese

zachte en delicate kaas van koemelk uit Lombardije

9,00

Gorgonzola

blauwschimmel kaas uit Lombardije

9,00

Taleggio

zachte kaas van koemelk uit Lombardije

9,00

Pecorino Romano

harde kaas van schapenmelk uit Lazio

9,00

Grana Padano

koemelk met een rijpingsproces van ongeveer 2 jaar

9,00

Misto di formaggi

mix van kazen

12,50

Le nostre pizze

pizza’s

Con il pomodoro, la mozzarella e l’origano

Margherita

kaaspizza

12,00

Prosciutto

met kaas en hesp

13,00

Napoletana

met kaas en ansjovis

13,00

Boscaiola

met verse champignons

14,00

4 Stagioni

kaas, hesp, verse champignons en artisjokken

14,00

Capricciosa

kaas, kappers, ansjovis, verse champignons, hesp

14,00

Calzone a sorpresa

dichtgevouwen verrassingspizza

15,00

Fantasia

kaas, tonijn en vers gesneden ajuin

15,00

Arlecchino

alles wat lekker is

15,00

Agli scampi

kaas, scampi’s, olijven, reepjes spek en look

21,00

Ai 4 formaggi

mozzarella, gorgonzola, bel paese, taleggio

15,00

Al salame

salame milano –zacht-, salame mugnano – pikant

15,00

Al prosciutto di Parma

parmaham, kappers en verse champignons

21,00

Alla rucola

met notensla, parmaham en parmigianovlokjes

21,00

Desiderio

naar eigen wens

??

AFHAALMENU KERST

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer inlichtingen.
Afhalen op 24 december tussen 13.00 uur – 16.00 uur.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN


Graag tot binnenkort, het Arlecchino-team.

You have Successfully Subscribed!