SUGGESTIES

Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij enkel één van onze menu’s. Gelieve hier rekening mee te houden. Contacteer ons voor meer info.

Voorgerechten

Torentje fazant

witloof – rode biet – truffelmayonaise – geroosterde hazelnoten

29,00

Terrine van ganzenlever

vijgenstroop – slaatje – notenbrood – peer

29,00

Spaghetti alle vongole veraci

als hoofdgerecht – EUR 29,00

23,00

Penne huisgerookte scampi’s en pompoensaus

als hoofdgerecht – EUR 29,00

23,00

Hoofdgerechten

Haasje van hertenkalf

zoet-zuur – knolselderzalfje – herfstgarnituur

39,00

Lamskoteletjes al pesto genovese

42,00

Zeebaarsfilet

zalfje van pompoen – savooikool – bloemkool – broccoli

37,00

Tarbotfilet

sausje met vongole veraci – garnituur

45,00

Nagerechten

Affogato al caffè

12,00