SUGGESTIES

Voorgerechten

Terrine van ganzenlever

vijgensiroop – mango chutney – slaatje

23,00

Burrata

tomaatjes – krokante lonza

15,00

Ravioli

gefarceerd met kreeft – bisque van kreeft

27,00

Penne

pompoensausje – huisgerookte scampi – parmaham

23,00

Lasagne

casarecce

17,00

Knapperig slaatje

met scampi en appel

23,00

Hoofdgerechten

Gegrilde octopus – coquilles

met een peterselie look emulsie en een fris slaatje

29,00

Tarbot

kreeftenbisque – fregola

41,00

Grillade van verse vis*

met gamba en mosterdsaus

39,00

Reuzengamba’s

met dragonsaus

39,00

Tagliata van ossenhaas*

op Italiaans wijze

39,00

* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon. Gelieve hier rekening mee te houden.

Nagerechten

Crème brûlée

10,00

Panna cotta

klein fruit – frambozencoulis

10,00

Parfait van chocolade

framboos – vanille

10,00

Nieuwigheden

Drinck Authentic Pils (33 cl)

Lage gisting (4°) en volle smaak door speciale moutsoorten

5,00

NEW – Amaro Lucano

met Erasmus bond botanical tonic

7,50