SUGGESTIES

Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij enkel één van onze menu’s. Gelieve hier rekening mee te houden. Contacteer ons voor meer info.

Voorgerechten

Ganzenleverterrine – peperkoek

vijgensiroop – slaatje – porto ajuin

31,00

Carpaccio van kalfs

truffelmayonaise – verse truffel

31,00

Tagliolini al tartufo

als hoofdgerecht EUR 45

35,00

Salade – Tiroler speck – kaas met truffel

23,00

Penne – huisgerookte scampi

butternutsaus – parmahamreepjes

als hoofdgerecht EUR 35

29,00

Hoofdgerechten

Gegrilde octopus

look-peterselie emulsie – krokant slaatje

48,00

Gegrilde reuzegamba’s

mosterddragon sausje – krokant slaatje

49,00

Vis van de dag

zeekraal – lamsoor – bisque van schaaldieren

48,00

Hertenkalffilet

knolselderzalf – druivenconfituur – chocoladesaus

45,00

Nagerechten

Eton Mess

mascarponecrème – klein fruit – crumble van meringue

15,00