SUGGESTIES

Voorgerechten

Vitello tonnato

carpaccio van kalf met een tonijnsaus

17,00

Rijkelijke vissoep

23,00

Schotse gerookte zalm

met toast en asperges

21,00

Zwarte pasta met coquilles*

en huisgerookte scampi

25,00

Ravioli gefarceerd met kreeft

in een bisque van kreeft

27,00

Asperges op Italiaanse wijze

23,00

Tartaar van asperges*

met huisgerookte scampi en een slaatje

23,00

* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon

Hoofdgerechten

Gegrilde octopus

met een peterselie look emulsie en een slaatje

29,00

Tarbot

met een bisque van schaaldieren, groentjes en crema di patate

37,00

Grillade van verse vis*

met asperges en een butternutsaus

39,00

Zachtgegaarde varkenswangen*

met truffel tagliatelle

21,00

Tagliata van ossenhaas*

37,00

Lamskoteletjes

met asperges en een mosterdsaus

37,00

* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon

Nagerechten

Crème brûlée

10,00

Chocoladeterrine

met een sinaasappelsausje

10,00

Parfait van nougat

10,00

Nieuwigheden

Stone Mountain Gin

Belgische gin van het domein Kitsberg, bereidt met als hoofdbotanical de koek van Pinot Blanc druiven

10,00

Authentic Pils

Lage gisting en volle smaak door speciale moutsoorten

5,00