SUGGESTIES

Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij enkel één van onze menu’s. Gelieve hier rekening mee te houden. Contacteer ons voor meer info.

Voorgerechten

Aubergine ‘alla Parmigiana’

stracciatella di burrata

19,00

Kalfscarpaccio

huisbereide truffelmayonaise

25,00

Tortino di fregola

aubergine – scampi – tartaar – zachte paprikacoulis

27,00

Spaghetti alle vongole

als hoofdgerecht – 37 EUR

31,00

Hoofdgerechten

Gegrilde octopus

scampi – emulsie van peterselie en look – tomaatjes – fris slaatje

48,00

Gegrilde reuze gamba’s

mosterd-dragon saus – fris slaatje

49,00

Zacht gegaard heilbot

venusschelpen – courgette

45,00

Tartaar ‘Arlecchino’

Filet pur van Angus

45,00

Nagerechten

Eton Mess

Aardbeien – mascarpone slagroom – krokantjes van meringue – vanille – citroen – munt

16,00