SUGGESTIES

Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij enkel één van onze menu’s. Gelieve hier rekening mee te houden. Contacteer ons voor meer info.

Voorgerechten

Kalfscarpaccio

huisbereide truffelmayonaise – verse truffel

29,00

Aubergine ‘alla Parmigiana’

met burrata

19,00

Ganzenlever terrine

zoetzure ui – vijgensiroop – huisbereid briochebrood – krokant slaatje

31,00

Penne – huisgerookte scampi

butternutsaus – parmahamreepjes en parmiggianoschelletjes

als hoofdgerecht – 35 EUR

29,00

Tagliatelle al tartufo

als hoofdgerecht – 39 EUR

31,00

Hoofdgerechten

Gegrilde octopus

scampi – look-peterselie emulsie – krokant slaatje

48,00

Gegrilde reuze gamba’s

mosterd-dragon saus – krokant slaatje

49,00

Geroosterde staartvis

savooikool – aardappelpuree – witte botersaus – verse truffel

48,00

Hertekalfsfilet

geparfumeerde wildsaus met chocolade – knolselderpuree – herfstgroenten

38,00

Fazantenfilet

aardappelpuree – witloof – truffelsaus – verse truffel

45,00

Nagerechten

Fondant taart van citroen

chocolade gel – bosvruchten – frambozencoulis

16,00