SUGGESTIES

Voorgerechten

Vitello tonnato

carpaccio van kalf met een tonijnsaus

17,00

Tartaar van tonijn*

met yoghurtsaus en slaatje

21,00

Schotse gerookte zalm

met toast en een gember-yoghurt mayonnaise

19,00

Ganzenleverterrine

met mango, slaatje, briochebrood en vijgenstroop

23,00

Zwarte pasta met coquilles*

en gerookte scampi’s

25,00

Ravioli gefarceerd met kreeft*

in een bisque van kreeft

27,00

Penne met een pompoensausje

en gerookte scampi’s

23,00

Pappardelle*

met verse Italiaanse worst

19,00

* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon

Hoofdgerechten

Geroosterde octopus

met een peterselie look emulsie en een slaatje

29,00

Tarbot*

met een bisque van schaaldieren, groentjes en parmigianopuree

35,00

Gegrilde tonijn

met mosterdsaus

29,00

Varkenswangen ragout*

met truffel tagliatelle

21,00

Tagliata van ossenhaas*

37,00

Lamskoteletjes*

met mosterdsaus

35,00

* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon

Nagerechten

Crème brûlée op onze wijze

10,00

Affogato al caffè

mokka ijs met espresso koffie

10,00

Parfait van nougat

10,00

Nieuwigheden

Hierbas de las Dunas

Duinlikeur gemaakt van 18 soorten kruiden, bloemen en planten uit de duinen van Cadzand. Bedacht door Syrco Bakker chef-kok van restaurant Pure C in Nederland. (Supplement tonic € 3,00)

12,00