SUGGESTIES
Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij enkel één van onze menu’s. Gelieve hier rekening mee te houden. Contacteer ons voor meer info.
Voorgerechten
Ganzenleverterrine – peperkoek
vijgensiroop – slaatje – porto ajuin
31,00
Carpaccio van kalfs
truffelmayonaise – verse truffel
31,00
Tagliolini al tartufo
als hoofdgerecht EUR 45
35,00
Salade – Tiroler speck – kaas met truffel
23,00
Penne – huisgerookte scampi
butternutsaus – parmahamreepjes
als hoofdgerecht EUR 35
29,00
Hoofdgerechten
Gegrilde octopus
look-peterselie emulsie – krokant slaatje
48,00
Gegrilde reuzegamba’s
mosterddragon sausje – krokant slaatje
49,00
Vis van de dag
zeekraal – lamsoor – bisque van schaaldieren
48,00
Hertenkalffilet
knolselderzalf – druivenconfituur – chocoladesaus
45,00
Nagerechten
Eton Mess
mascarponecrème – klein fruit – crumble van meringue
15,00