SUGGESTIES

Voorgerechten

Herfstsalade – scampi – ganzenleverterrine

27,00

Tartaar van rundsfilet ‘alla piemontese’

19,00

Terrine van ganzenlever

krokant slaatje – zoetzure ajuin – vijgensiroop

23,00

Tagliolini al nero di seppia (inktvispasta) – warme tartaar van vis

als hoofdgerecht – EUR 23,00

17,00

Penne – pompoensaus – huisgerookte scampi

als hoofdgerecht – EUR 23,00

17,00

Hoofdgerechten

Gegrilde gamba’s

herfstgroenten – dragon-mosterd saus

41,00

Staartvis

fregola – bisque

41,00

Gegrilde octopus

peterselie-look emulsie – krokant slaatje – frambozenvinaigrette

39,00

Filet van patrijs

herfstgarnituur – polenta – truffelsaus

35,00

Hertenfilet

rode biet – savooikool – polenta – veenbessensaus

35,00

Nagerechten

Panna cotta

amarenakersen

10,00

Torta della nonna

9,00