SUGGESTIES

Voorgerechten

Vitello tonnato

carpaccio van kalf met een tonijnsaus

17,00

Tartaar van tonijn*

met yoghurtsaus en slaatje

21,00

Ganzenleverterrine

met mango, slaatje, briochebrood en vijgenstroop

23,00

Zwarte pasta met coquilles*

en gerookte scampi’s

25,00

Ravioli gefarceerd met kreeft*

in een bisque van kreeft

27,00

Penne met een pompoensausje

en gerookte scampi’s

23,00

Slaatje met spekreepjes

en kippenlevers

19,00
* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon

Hoofdgerechten

Geroosterde octopus

met een peterselie look emulsie en een slaatje

29,00

Gegrilde tonijn

met mosterdsaus

29,00

Tarbot*

met een bisque van schaaldieren, groentjes en parmigianopuree

35,00

Fazant*

met truffelsaus

35,00

Hazenrug*

met zoetzure saus en wintergarnituur

35,00

Pizza met verse Italiaanse worst

19,00
* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon

Nagerechten

Crème brûlée op onze wijze

10,00

Affogato al caffè

mokka ijs met espresso koffie

10,00

Moelleux

met vanille ijs en kleinfruit

12,00

Nieuwigheden

Hierbas de las Dunas

Duinlikeur gemaakt van 18 soorten kruiden, bloemen en planten uit de duinen van Cadzand. Bedacht door Syrco Bakker chef-kok van restaurant Pure C in Nederland. (Supplement tonic € 3,00)

12,00

Drinck Pils Luxe – Authentic Brew

Bier van lage gisting met een volle smaak door speciale moutsoorten

5,00