SUGGESTIES

Voorgerechten

Vitello tonnato

carpaccio van kalf met een tonijnsaus

17,00

Aubergines ‘alla Parmigiana’

13,00

Schotse gerookte zalm

met toast en fris slaatje

21,00

Zwarte pasta met coquilles*

en huisgerookte scampi

25,00

Ravioli gefarceerd met kreeft

in een bisque van kreeft

27,00

Orecchiette*

verse Italiaanse worst, zachtgegaarde pijlinktvis, aardappelsausje en emulsie van olijfolie en tomaatjes

21,00

* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon. Gelieve hier rekening mee te houden.

Hoofdgerechten

Gegrilde octopus – coquilles

met een peterselie look emulsie en een slaatje

29,00

Tarbot

met een bisque van schaaldieren, groentjes en crema di patate

37,00

Grillade van verse vis*

met  butternutsaus

39,00

Reuzengamba’s

sausje op basis van tomaatjes en basilicum

35,00

Tagliata van ossenhaas*

37,00

Lamskoteletjes

met tijmsausje

37,00

* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon. Gelieve hier rekening mee te houden.

Nagerechten

Crème brûlée

10,00

Frappé van aardbeien – klein fruit – amarena ijs

12,00

Sgroppino

limoensorbet – Skyy Vodka

12,00

Nieuwigheden

Stone Mountain Gin

Belgische gin van het domein Kitsberg, bereidt met als hoofdbotanical de koek van Pinot Blanc druiven

10,00

Drinck Authentic Pils

Lage gisting en volle smaak door speciale moutsoorten

5,00

NEW – Amaro Lucano

met botanical tonic

7,50