SUGGESTIES
Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij enkel één van onze menu’s. Gelieve hier rekening mee te houden. Contacteer ons voor meer info.
Voorgerechten
Aubergine ‘alla Parmigiana’
stracciatella di burrata
19,00
Kalfscarpaccio
huisbereide truffelmayonaise
25,00
Tortino di fregola
aubergine – scampi – tartaar – zachte paprikacoulis
27,00
Spaghetti alle vongole
als hoofdgerecht – 37 EUR
31,00
Hoofdgerechten
Gegrilde octopus
scampi – emulsie van peterselie en look – tomaatjes – fris slaatje
48,00
Gegrilde reuze gamba’s
mosterd-dragon saus – fris slaatje
49,00
Zacht gegaard heilbot
venusschelpen – courgette
45,00
Tartaar ‘Arlecchino’
Filet pur van Angus
45,00
Nagerechten
Eton Mess
Aardbeien – mascarpone slagroom – krokantjes van meringue – vanille – citroen – munt
16,00