SUGGESTIES

Voorgerechten

Terrine van ganzenlever

vijgensiroop – mango chutney – slaatje

23,00

Burrata

tomaatjes – krokante lonza

15,00

Ravioli

gefarceerd met kreeft – bisque van kreeft

27,00

Penne

pompoensausje – huisgerookte scampi – parmaham

23,00

Tagliatelle

wintertruffel

25,00

Hoofdgerechten

Gegrilde octopus – coquilles

met een peterselie look emulsie en een slaatje

29,00

Tarbot

botersausje – wintertruffel – risotto

41,00

Grillade van verse vis*

met gamba en butternutsaus

39,00

Reuzengamba’s

sausje op basis van tomaatjes en basilicum

39,00

Fazant

garnituur – verse truffel

37,00

Tagliata van hert*

balsamico – appel en peer – pecorino romano

37,00

Hazenrug met pompoen en veenbesjes*

ravioli van violet aardappel – geparfumeerde vijgensaus met balsamico

37,00

* Bereidingen voor minstens twee personen / prijs per persoon. Gelieve hier rekening mee te houden.

Nagerechten

Crème brûlée

10,00

Panna cotta

bosvruchten – frambozencoulis

10,00

Nieuwigheden

Drinck Authentic Pils (33 cl)

Lage gisting (4°) en volle smaak door speciale moutsoorten

5,00

NEW – Amaro Lucano

met botanical tonic

7,50

AFHAALMENU KERST

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer inlichtingen.
Afhalen op 24 december tussen 13.00 uur – 16.00 uur.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN


Graag tot binnenkort, het Arlecchino-team.

You have Successfully Subscribed!