SUGGESTIES
Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij enkel één van onze menu’s. Gelieve hier rekening mee te houden. Contacteer ons voor meer info.
Voorgerechten
Kalfscarpaccio
huisbereide truffelmayonaise – verse truffel
29,00
Aubergine ‘alla Parmigiana’
met burrata
19,00
Ganzenlever terrine
zoetzure ui – vijgensiroop – huisbereid briochebrood – krokant slaatje
31,00
Penne – huisgerookte scampi
butternutsaus – parmahamreepjes en parmiggianoschelletjes
als hoofdgerecht – 35 EUR
29,00
Tagliatelle al tartufo
als hoofdgerecht – 39 EUR
31,00
Hoofdgerechten
Gegrilde octopus
scampi – look-peterselie emulsie – krokant slaatje
48,00
Gegrilde reuze gamba’s
mosterd-dragon saus – krokant slaatje
49,00
Geroosterde staartvis
savooikool – aardappelpuree – witte botersaus – verse truffel
48,00
Hertekalfsfilet
geparfumeerde wildsaus met chocolade – knolselderpuree – herfstgroenten
38,00
Fazantenfilet
aardappelpuree – witloof – truffelsaus – verse truffel
45,00
Nagerechten
Fondant taart van citroen
chocolade gel – bosvruchten – frambozencoulis
16,00